Futsal csapatunk TV-s meccsen lép pályára Madarász János távozása után.

Férfi futsal, NBI, alapszakasz, 6. forduló
Dunaújváros, 20.15: Dunaferr – Ferencváros
TV: M4 Sport

Még mindig várat magára a Ferencváros első győzelme. Legutóbb nagyon közel jártak hozzá, de hiába vezettek a derbin négy góllal is, a végén meg kellett elégedniük az egy ponttal egy többször megnyert összecsapáson. Aztán néhány nappal később jött a hír, hogy távozik a kispadról Madarász János, így már nélküle kell tovább küzdenie a zöld-fehéreknek az első sikerükért. A legnagyobb gondnak továbbra is a védekezésük tűnik, messze a fővárosiak kapták a legtöbb gólt, szám szerint 31-et. Amíg ezen nem sikerül változtatni, addig nehéz lesz megtörni a nyeretlenségi sorozatot. A zöld-fehérek teljes kerettel készülhetnek, ami bizakodásra adhat okot.

Aktuális ellenfelük a Dunaferr lesz, akik győzelemmel zárták az előző játéknapot. Frank Tamás fiai a Nyírgyulaj otthonában gyűjtötték be a három pontot, így önbizalommal telve várhatják a mostani találkozót. Ahogy a vendégeknél mindenki hadra fogható, úgy az Újvárosnál sincs eltiltott vagy sérült. Annak ellenére, hogy a vendéglátók lényegesen jobban állnak a tabellán, nem bízhatják el magukat, hiszen a felkészülés alatt kikaptak a népligetiektől. Ha csak a tabellát nézzük, akkor hazai győzelem prognosztizálható, de ha a Fradinál sikerült rendezni a sorokat, akkor abszolút három esélyes a mérkőzés, ahol a pillanatnyi forma és a jobb helyzetkihasználás dönthet.

Machalek Attila

Továbbra is nehéz helyzetben vagyunk, de természetesen azon dolgozunk, hogy megszakadjon ez a rossz sorozat. Nehéz volt feldolgozni az Újpest elleni pontvesztést, hiszen többször megnyert meccs volt. Viszont most már csak előre tekintünk és csak a Dunaferr elleni meccsre koncentrálunk. A felkészülés alatt megmérkőztünk, így tudjuk, hogy egy szervezett, jó csapat az ellenfelünk. Akkor sikerült legyőzni őket, és bizakodunk, hogy most is így történik.

Futsal Hungary