A hét elején leadott 22+7 fős játékoskeret felkerült az UEFA adatbázisába. Az alábbi listán szereplő játékosok azok, akik pályára léphetnek a BL hat csoportmeccsén, ettől eltérni csak abban esetben lehetséges, ha esetleg súlyosan érintene minket a koronavírus-járvány. A keretből kikerült Varga Roland és Michal Skvarka, visszakerült a Dinamo Zágráb ellen megsérült Adnan Kovacevic és bekerült a friss igazolás Róbert Mak.

A keretben 21 főn túl csak sajátnevelésű játékos lehet, ez Csonka András, valamint a dőlt betűvel jelölt B-listás fiatalok (olyan 1999 után született labdarúgók, akik legalább 2 évig megszakítás nélkül a klub szolgálatában vannak). A B-lista nem zárul le a csoportkör kezdetével, oda lehet jelölni további tehetségeket szükség szerint, rajtuk kívül kapust lehet beemelni az A-listába sérülés esetén.

Varga Roland és Michal Skvarka mellett Vécsei Bálint és Ammar Ramadan nem került be a fradi.hu-n szereplő 27 fős keretből.

Kapusok: Bogdán Ádám (1), Dibusz Dénes (90), Bánki Márton (61)

Védők: Abraham Frimpong (5), Lovrencsics Gergő (8), Adnan Kovacevic (15), Eldar Civic (17), Botka Endre (21), Miha Blazic (25), Marcel Heister (26), Lasha Dvali (33), Csontos Dominik (53), Iyinbor Patrick (56)

Középpályások: Somalia (7), Igor Haratin (14), Sigér Dávid (18), Csonka András (51), Aissa Laidouni (93), Hajdú Roland (54), Katona Bálint (59)

Támadók: Tokmac Nguen (10), Alekszandr Zubkov (11), Róbert Mak (20), Roko Baturina (22), Franck Boli (70), Myrto Uzuni (77), Isael (88), Pócsik Botond (57), Damir Redzic (58)

Vetélytársaink kereteit vizsgálva azt érdemes talán megjegyezni, hogy a Juventus 22 fős keretében nem jutott hely a világbajnok Sami Khedirának, a Kijev pedig nevezni tudta a friss igazolását, a Brightontól szerzett román Tudor Balutát.