Labdarúgó csapatunk sportmenedzsere elmondta, hogy nem fogjuk visszarendelni játékosainkat a nemzeti csapattól.

Olyan időszakban vagyunk, amikor játékosaink nagy terhelésnek vannak kitéve – kezdte Hajnal Tamás a fradi.hu-nak. – A bajnokság és a Bajnokok Ligája miatt feszített sorozat vár ránk, október 16. és december 19. között 17 tétmeccset játszhatunk. Látjuk azonban, hogy a válogatott labdarúgók közül többek nem tudnak a szövetségi kapitány rendelkezésére állni, mert a klubok a járványhelyzet miatt visszarendelik a futballistáikat. Mi viszont szeretnénk a magyar válogatottat mindenben támogatni, a magyar labdarúgás érdekeit is maximálisan szem előtt tartjuk, ezért a Fradi nem fog ilyen eszközökkel élni, ezt megbeszéltük Marco Rossival is. A szövetségi kapitány számolhat a Fradi labdarúgóival, reméljük, ezzel is tudunk segíteni.

Így tehát biztosan lesznek hiányzók a jövő pénteki bajnokinkról, ám szakmai stábunk mindig is hangsúlyozta, hogy a Fradit nem 11 játékos alkotja. Bő keretünknek köszönhetően több variáció is lesz a pótlásukra.

A mi részünkről azért nehézkes a helyzet, mert így ezekre a labdarúgókra nem számíthatunk Kisvárdán. De megértjük, és elfogadjuk, hogy ők a válogatottban is fontos szerepet töltenek be. Fontos, hogy együtt tudjunk működni a nemzeti csapattal, ezért döntöttünk úgy, hogy amennyire tudjuk, segítjük Marco Rossi munkáját. Erős keretünk van, és a célunk természetesen minden mérkőzésen az, hogy nyerjünk, így lesz ez a Kisvárda ellen is. Akik megkapják a lehetőséget, mindent megtesznek majd a Fradi sikeréért.