A leginkább a KEK-győztes gárdára épülő öregfiú csapatunk a felnőttek Magyar Kupa győzelme alatt nyújtott hibátlan teljesítményt a Margitszigeten. Szép volt, fiúk!

Férfi vízilabda, öregfiúk, Waterpolo Masters Summer Cup

Galéria: FTC, MVLSZ: 1. nap | 2. nap, NSO

Az FTC Masters a KEK-győztes csapat öregfiúival szállt vízbe, a Millenium Masters és a Fradi között volt némi átjárás, hiszen exfradistaként Fodor Rajmund, a Steinmetz testvérek valamint Kiss Gergely mindkét csapatban szerepelt. A meccseket a strandvízilabda szabályai szerint 20 méter hosszú pályán, 4+1 játékos játszotta.

FTC Masters 12-7 Oázis Masters

Kezdésként a Fradi az Oázis csapatával csapott össze. Az első két negyed igencsak hasonlóan alakult, ugyanis a zöld sasok három-három, míg a „rivális” csapat egy-egy gólt szerzett etaponként, tehát a félidőben 6-2 állt az eredmény jelzőn. Az Oázis remekül kezdte a harmadik felvonást, ugyanis két góllal 6-4-re módosította az állást. A Fradi azonban megint hozta a hármas átlagot, így 9-4-gyel vághattak neki az utolsó játékrésznek. Az utolsó negyedben mindkét csapat három-három gólt dobált össze, így végül 12-7-re nyert az FTC.

OSC Masters 4-17 FTC Masters

A bronzémérkőzésre a Ferencváros és az OSC között került sor. A zöld-fehérek végig domináltak, lövési hatékonyságuk pedig közel negyven százalékkal jobb volt az OSC-s pólósokénál, így a vége kiütéses, 17-4-es ferencvárosi győzelem lett.