Egykori edzőnk mondta el véleményét a kupapárharcokról, szerinte a norvégoknak ugyanannyi az esélyük, mint nekünk.

Ha egykori csapatom, az FTC a kedd este 21 órakor kezdődő budapesti visszavágón ne adj’ Isten kiesik a BL-ből, még úgy is az Európa Liga csoportfázisában küzdhet tovább – emlékeztet rá László Csaba.

–­­ Persze a norvég Molde elleni visszavágón, a 3-3 után vigyázni kell a Groupama Arénában is, mert az északiak kiszámíthatatlanok.

Hogy vajon hogyan fordulhatott elő, hogy a védő Miha Blazic az első, norvégiai találkozó hajrájában több hibát is elkövetett, arra azt válaszolja: a folyamatos Molde-nyomás miatt egyszerűen mentálisan elfáradt.

Nyilvánvaló, a mostani Fradi abban különbözik a régebbiektől, hogy klubvezetése nem sajnálta a pénzt az erősítésre, ugyanakkor a nyári időszakban nem adták el a legjobbjaikat. Az első meccsen a fradisták számára szokatlan műfű keresztbe tett nekik, gyorsabban csusszant meg a labda, amihez játékosai nincsenek hozzászokva. De a Groupama Arénában a természetesen fű már az ő közegük lesz.

A szakember felhívja a figyelmet arra, hogy a Molde támadója, Leke James életveszélyesen fejel, ezért rá fokozottan kell ügyelni.

Magas beíveléseik gondot okozhatnak, ezért Dibusz Dénes kapusnak észnél kell lennie.

László a 3-3-as első meccs után óvatos, 50 százalék esélyt ad a Fradinak a továbblépésre.

Ugyanakkor gratulál a Fehérvár FC-nek, amely három sikeresen megvívott selejtezője után az Európa Liga rájátszásában szerepel, és a belga Standard Liége semmivel sem erősebb, mint a legutóbb körben a magyar együttes által kiejtett francia Reims.

Korábban dolgoztam Belgiumban is, sőt, nemrég majdnem a Beveren edzőjének szerződtettek. Úgy vélem: fegyelmezett csapatjátékkal a csütörtökön 21 órakor kezdődő meccsen EL-csoportkörbe kerülhet a Fehérvár FC.

forrás: borsonline.hu