Nyolctól lehet gyülekezni a pálya mellett.

Kedves Szurkolótársaink!

Miközben nagyon várjuk a holnapi találkozót és hogy minél többen együtt szurkoljuk ki, és éljük át a Bajnokok Ligájába jutást, nem dughatjuk homokba a fejünket és tehetünk úgy, mintha nem lenne jelenleg az átlagosnál nagyobb az egészségügyi kockázat. Aki kicsit is úgy érzi, hogy beteg, az kérjük, hogy Fradista társai épsége érdekében, ne jöjjön ki! Tudjuk, hogy nehéz egy ilyen meccsre nem a jól megszokott barátokkal, közösséggel tartani, de mások családjának, egzisztenciájának a kockáztatása nem felelős magatartás.

Aki viszont egészséges és teheti az jöjjön! Maszkot viselni, bár nem kötelező szabadtéren, de nem is ciki!

Szurkoljuk ki együtt, felelősen!

Green Monsters

A Fradi-táboron biztosan nem múlik majd a továbbjutás a Molde elleni BL-rájátszásában. A szurkolók a Dinamo Zagreb elleni meccshez hasonlóan ismét a sasszoborhoz szerveznek összejövetelt, céljuk pedig ugyanaz: 12. játékosként annyi erőt adni a csapatnak, hogy a Norvégiában elért 3-3 után itthon olyan eredmény szülessen, amivel 25 év után ismét összejön a BL-csoportkörös szereplés.

Két héttel ezelőtt nem győzték hangsúlyozni a focisták és Szerhij Rebrov vezetőedző, mennyi erőt adott az 1500 fős dukkersereg a csapatnak, amely a támogatásukkal kiejtette a jóval esé­lyesebbnek számító horvát baj­nokot.

Most is hasonló létszámra számítok. A látvány csak másodlagos, a célunk az, hogy kintről is jól hallják a buzdításunkat a játékosok – mondta a Borsnak a Fradi szurkolói csoportjának, a Green Monstersnek a vezetője, Hamberger Ádám, aki kiemelte: csak ma kapnak választ az UEFA-tól, hogy megtarthatják-e a rendezvényt.

Nem akarjuk, hogy esetleg miattunk kapjon büntetést a klub, mert a járvány ellenére tömeg biztatja a csapatot a stadionon kívül. Két héttel ez­előtt megadta az engedélyt az európai szövetség. Hasonló ítéletben bízunk most is.

Hamberger hozzátette: nem számít könnyű meccsre, de úgy véli, most minden adott, hogy a Fradi bejusson a csoportkörbe.