Magabiztos játékkal léptünk át a Vasason az elődöntőben.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Ferencváros 13-9 Vasas
Negyedek: 2-1, 5-2, 4-5, 2-1
Gólok: Fountoulis 3, Jansik 3, Vigvári 2, Bicari 1, Jaksic 1, Mezei 1, Sedlmayer 1, Mezei 1, Vámos 1

Bővebb beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Bár a piros-kékek szerezték meg az első gólt a meccsen, egyben ez volt az utolsó olyan eredmény, ami nekik kedvezett. Még ebben a negyedben megfordítottuk az állást, majd utána beindítottuk a Fradi-hengert, ami meg is tette azt, amit kellett, a 3. negyedben már 9-3-ra is vezettünk. Az angyalföldiek leginkább abba tudtak kapaszkodni, hogy folyamatosan kapták az ítéleteket, de hiába, amikor kicsit is közelebb kerültek hozzánk, akkor megráztuk magunkat. Eközben korábbi kiváló kapusunkat, Branislav Mitrovicot is nagyon csúnyán “megfirkáltuk”, Jansik és Bicari volt az elkövető. A szépszámú közönség előtt elért győzelemnek köszönhetően ismét ott vagyunk a fináléban, így megvédhetjük a Magyar Kupát!

Varga Zsolt

Összességében kiegyensúlyozottan teljesítettünk, az elejét leszámítva kontrolláltuk a mérkőzést. Voltak kisebb hullámzásaink, és néhány problémánk is, gondolok itt a görcsökre, de ez benne van az ilyen téttel bíró meccsben. Örülök a győzelemnek, ugyanez a célunk a döntőben is.

NSO

Jansik Szilárd és Sedlmayer Tamás az MVLSZ-nek és az NSOTV-nek értékelt a győzelem után:

A ma esti, 20.15-kor kezdődő döntőben ellenfelünk a Szolnoki Dózsa együttese lesz, a napijegy 4490 Ft-ba kerül, megvásárolható online vagy a helyszínen. A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti. A Masters tornán negyed ötkor játszik csapatunk az OSC-vel.