A román sajtó úgy tudja, hogy hozzánk igazol az Astra Giurgiu támadója. Denis Alibec, a 10-szeres válogatott, 29 éves csatár a román élvonalban a tavalyi szezonban 14 gólig és 11 gólpasszig jutott. A képzett támadót a nyáron a Debrecenben is megfordult Marius Sumudica irányította Gaziantep igazolta volna le hatszázezer euróért plusz 30% továbbadási jutalékért, de ezt a harmadik helyezett gyurgyevói csapat nem fogadta el.

Most a teljes román sportsajtó arról ír, hogy hozzánk kerülhet a játékos, erről a televízióban még a Dinamo Bukarest edzője, Cosmin Contra is nyilatkozott: „Az egyértelmű, hogy a Ferencváros jó csapat, a BL-playoffban játszanak. Láttam, hogy meglepetéseket okoztak, most már biztos, be akarnak jutni a csoportkörbe. Ha összejön, jó húzás lenne.

A román labdarúgás egyik korábbi legnagyobb tehetsége az Interben nevelkedett, két meccsen pályára is lépett az olasz topcsapatban. A legérdekesebb történet vele kapcsolatban nem ez azonban: a 2016-os EB-n a franciák ellen be akarta őt cserélni a román szövetségi kapitány, Angel Iordanescu, nem találták sehol. Mint kiderült, visszaosont az öltözőbe, hogy ott dohányozhasson.

Mikor ugyanebben az évben a Steaua leigazolta, a bombasztikus kijelentéséről híres hivatásos magyargyűlölő, Gigi Becali ezt nyilatkozta: „Ha rám hallgat, akkora játékos lesz, mint Benzema. Megígérte, hogy az edzőtáborban nem gyújt rá.” A kétmillió eurós átigazolás során a kivásárlási árat 20 millió euróban határozták meg, másfél év múlva, két éve azonban 1.4 millióért igazolt vissza az Astrához. Az ilyen sztorik alapján nem úgy tűnik, hogy tipikus Rebrov-igazolás lenne.

Így aztán talán nem meglepő, hogy információink szerint a játékos átigazolása nálunk nem téma jelenleg.