Hátvédünk elmondta, hogy nem sokat aludt a Dinamo elleni továbbjutás után.

Adnan Kovacevic

Nem tudtam elaludni, órák hosszat a mérkőzésen járt az eszem. Jó, ha négy-öt órát aludtam végül, feledhetetlen estén vagyunk túl. Nagyon jól kezdtünk, ilyen korai gólra senki sem számított, csakhogy a Dinamo azt követően rákapcsolt, és fölénk is kerekedett. Ebben a periódusban túlságosan mélyen védekeztünk, de egy megingást leszámítva álltuk a sarat. A második félidőben már mi voltunk a jobbak, és nyugodtan mondhatom, a jobbik csapat jutott tovább. Néhány mérkőzést játszottunk csak együtt, de máris jól megértjük egymást, Miha jó játékos, elegáns megoldásokra képes és nyugalmat sugároz, a kommunikáció remekül működik közöttünk. S igazából nem csak Mihával, a többi társammal is megvan az összhang a pályán, ez az egység elengedhetetlen a sikerek elérésében.

A Molde ellen a két mérkőzés most jól jöhet nekünk, de ehhez idegenben jó eredményt kell elérünk. Az is igaz, a Djurgarden, a Celtic és a Dinamo Zagreb búcsúztatása után senkitől sem kell tartanunk. A Molde remek együttes, mégiscsak a norvég bajnokról beszélünk, vagyis garantálható a kemény két meccs, de tudom, hogy meg tudjuk csinálni!

A lengyel és a magyar futball között nincs nagy különbség, mindkét országban remek stadionokban játszhatunk, és eddigi tapasztalatom alapján az iram is hasonló. Lengyelországban sokat kell futni, kemény mérkőzések vannak. Amikor megkeresett a Ferencváros, sokat beszélgettem honfitársammal, Eldar Civiccsel. Megerősített abban, hogy remek helyre kerülök, és igaza volt. A Bajnokok Ligája csoportköre miatt is érkeztem Magyarországra, s eddig minden a terveim szerint alakul. Akkor jártam először Budapesten, mostanra volt időm némileg megismeri a várost, a barátnőmmel nagyon megszerettük, jó itt élni.

NS