A Dinamo nyert a Hajduk elleni rangadón.

Mindig nagy öröm Splitben győzni, azt sajnálhatjuk, hogy mindezt nézők nélküli mérkőzésen tehettük – fogalmazott Zoran Mamic, a Dinamo trénere a találkozót követően. – Gratulálok a csapatomnak, a három pont a Poljud Stadionban mindig értékes. A meccset abban az értelemben is sikerült jól lehozni, hogy sérülés nem nehezíti a további munkánkat, így Emir Dilaver esetében sem történt semmi komoly. Azt nem mondom, hogy néhány esetben labdarúgóink nem kaptak egy-egy rúgást, de jó előjelekkel készülhetünk a következő mérkőzésünkre.

Roppant elégedett vagyok, s nem csupán a gólom, de a győzelmünk miatt is – fogalmazott a találkozó után a Dinamo friss igazolása, Lirim Kastrati. – A Hajduk elleni siker után még nagyobb a motivációnk a budapesti meccs előtt. Győzni megyünk a Ferencvároshoz.

Emlékezetes első meccs lett ez a Dinamo mezében, és úgy érzem, segíteni tudtam a győzelem megszerzésében – mondta Kristijan Jakic, a zágrábiak szintén nemrég igazolt védekező középpályása. – Amellett, hogy örülünk a győzelemnek, azzal is tisztában vagyunk, hogy a játékunkat tovább kell javítani a Ferencváros elleni találkozóig. A splitiek elleni sikerünk ugyanis semmit nem ér, ha nem győzünk Budapesten. Ezért is tekintünk derűlátóan a magyarok elleni összecsapás elé, hiszen a kezdő löketet megkaptuk a BL-selejtezőre.

NSO