A zágrábi csapat edzője mellett egyik játékosa is előre tekintett már a szerdai meccsre a mai, Hajduk Split elleni bajnokijuk előtt.

A Dinamo Zágráb weboldalán tette közzé, hogy a csütörtöki COVID-19 tesztelésen senki nem bizonyult fertőzöttnek, az UEFA által előírt második tesztelést pedig vasárnap ejtik meg, kedden pedig utaznak Budapestre.

Zoran Mamic

Fontos, hogy minden válogatott játékosunk egészségesen tért vissza, néhányan kisebb rúgást elszenvedtek, de ez nem fogja zavarni őket, bevethetőek lesznek a Hajduk Split ellen. Csütörtökön lett teljes a keretünk, így csak pénteken tudtunk edzeni, ami a rangadó előtt inkább mentális felkészülés lehetett. Tehát nem ideális a helyzet, de ez a munkánk része. Négy nap múlva játszunk a Ferencvárossal, de nincs szükségünk halasztásra. Majd talán később olyan helyzetbe kerülünk, hogy élni fogunk ezzel a lehetőséggel, de most nem.

Lovro Majer a Sportske novosti lapnak nyilatkozott:

Romániában nagyon necces volt, de hála Istennek továbbjutottunk, ez a legfontosabb. Lejátszottuk az első európai párharcunkat, idegenben, nem számíthattunk arra, hogy könnyű lesz. Hiszek abban, hogy Budapesten jobbak leszünk a Ferencváros ellen, mint voltunk a Kolozsvár ellen, remélem, hogy nyerünk és továbbmegyünk. Optimista vagyok a Hajduk és a Ferencváros elleni mérkőzések kapcsán, győzelmeket várok, ahogy az egész csapat.