Labdarúgó csapatunk vezetőedzője szerint a játékosok kellően motiváltak lesznek a Paks ellen.

Azt gondolom, maximálisan koncentrálnunk kell a Paks elleni találkozón. A magyar bajnokságban minden csapat extra motivációval játszik ellenünk. Tisztelnünk kell az ellenfelet, de nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk – mondta Sergei Rebrov a FradiMédiának.

Az ukrán szakember fontosnak tartja, hogy bárki legyen az aktuális ellenfél, a csapat mindig próbálja a saját játékát játszani.

Minden meccsre ugyanúgy, tisztességesen kell felkészülnünk – folytatta Sergei Rebrov. – Nem számít, hogy a Paks, a Zalaegerszeg, vagy a Fehérvár az ellenfél. Ez az utolsó mérkőzés a jövőheti, Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt, épp ezért úgy gondolom, hogy a játékosaim kellően motiváltak lesznek a Paks ellen.

Csapatunk vezetőedzője örömtelinek tartja, hogy szemben a nemzetközi meccsekkel, a bajnoki találkozókon közönség előtt léphet pályára együttesünk.

A labdarúgásban mindig a szurkolókért játszunk, ezért örülünk, hogy közönség előtt léphetünk pályára a Groupama Arénában, mindannyian erre vágyunk. Azt gondolom, a szurkolók is várják már, hogy hazai környezetben szurkolhassanak a csapatnak, megteremtve ezzel a játékosaimnak az ideális atmoszférát.