Van rá esély, hogy visszatér a szurkolók korábbi kedvence, így áll az ügy.

Fantasztikusnak tűnő hírt fújt be a szél honlapunk szerkesztőségébe. Eszerint a szurkolók korábbi kedvence, a csapattól 6 éve távozó Muhamed Besic leigazolása felmerült a Fradinál. Az éppen ma 28. születésnapját ünneplő játékos a legutóbbi szezonban az Everton kölcsönjátékosaként a Sheffield Unitedet szolgálta és védekező középpályásként 9 alkalommal játszott az angol első osztályban. Nyáron visszatért Liverpoolba, de a hírek szerint Carlo Ancelotti nem ragaszkodik a játékoshoz. Különösen azután, hogy a héten alaposan megerősödött a kékek középpályája, hiszen néhány napon belül megszerezték James Rodriguezt a Reáltól, Doucourét a Watfordtól és Allant a Nápolytól.

Utánaérdeklődtünk a pletykának és különböző források egyaránt megerősítették, hogy a hírnek van alapja, de az átigazolást számos tényező nehezíti. Egyrészt a játékos a Transfermarkt szerint kb. 2.4 millió fontot ér, amennyi pénzt a Fradi nyilván nem tud és akar érte fizetni. Másrészt nem mi vagyunk érte az egyetlen érdeklődök, Spanyolországból, Németországból, Olaszországból és Törökországból egyaránt érdeklődnek a bosnyák válogatott játékos iránt, legalábbis a játékoshoz közeli források szerint, korábban a Sheffield és a Bournemouth érdeklődéséről is lehetett hallani.

Úgy tudjuk a játékos nem szívesen hagyná el Angliát, ahol jól érzi magát. Ez az a tényező, ami talán leginkább nehezíti a megszerzését. De talán pont ez az, amiben mi szurkolók segíteni tudunk. Jó lenne érzékeltetni vele, hogy visszavárjuk, hogy egy sokkal jobb körülmények között játszó, erősebb klubba térhetne vissza. Mindenre kiváló alkalmat nyújt a mai születésnapja, hiszen a jókívánságok mellett ezt is megírhatjuk neki. Instagram oldala ITT érhető el.

Bár az esély kisebb, de ki tudja talán újra sikerül hatni a focistára, ahogy Isael esetében sikerült, akinek leigazolásában szerepet játszott, hogy elárasztották őt a fradista üzenetek.