Orosz Pál szerint a szurkolók extra erőt adhatnak a csapatnak – a FradiMédia pedig a legszebb Paks elleni góljainkat gyűjtötte össze.

Férfi labdarúgás, NBI, 4. forduló
Péntek, 20.00, Groupama Aréna
Ferencváros – Paks
Jegy: 2000 Ft – 43000 Ft

A soron következő bajnoki mérkőzésünk B kategóriás, ez alapján alakulnak a jegyárak, megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint a szurkolók extra motivációt adhatnak a játékosoknak a jövő szerdai, Dinamo Zágreb elleni BL-selejtezőre.

Nagy előnyünk más csapatokkal szemben, hogy mi mindig nagy közönség előtt játszhatunk. Az első hazai meccs mindig meghatározza a további szereplést. A nemzetközi meccsek mellett a hazai találkozókat is komolyan kell vennünk. Szeretnénk zsinórban harmadszor is bajnokok lenni, de ehhez minden meccsre koncentrálnunk kell, és ehhez a lelátóról is kaphatunk segítséget, ami extra erőt adhat a csapatnak.

A vezérigazgató szerint minden mérkőzést komolyan kell vennie a csapatnak, hogy elérje céljait.

Jól szerepelünk a Bajnokok Ligája-selejtezőkben, azonban sajnálatos dolog, hogy közönség nélkül kell lejátszanunk ezeket a meccseket. Ezzel szemben a bajnoki meccseket szerencsére szurkolók előtt rendezhetjük, én úgy vélem, az emberek is ki vannak éhezve arra, hogy hazai pályán láthassák a Ferencvárost. Extra erőt nyújthat a játékosoknak, amikor érzik azt, hogy mellettük áll a közönség, és buzdítja őket. Ezért is kérek mindenkit, hogy jöjjön el a Paks elleni bajnokira! Reméljük, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani, amit ugyanolyan komolyan fogunk venni, mint a Bajnokok Ligája-selejtezőket, hiszen ha jövőre is ott akarunk lenni a nemzetközi kupákban, ahhoz meg kell nyerni a bajnokságot.

Orosz Pál szerint a Ferencváros szurkolótábora nem hasonlítható más klubok közönségéhez.

Fradistának lenni többet jelent, mint pusztán szurkolni egy csapatnak. Ez egy életforma. Ezeknek az embereknek az életük szerves része a Ferencváros. Együtt dobban a szívük a csapattal, ami extra erőt, extra motivációt jelent a játékosainknak.

Fradi.hu