A lányok magabiztosan hozták a szezonnyitó bajnokit.

Női kézilabda, NBI, 1. forduló
Ferencváros 32-19 (14-8) Váci NKSE
Gólok: Klujber 7, Kovács 5, Bölk 3, Szucsánszki 3, Behnke 2, Márton 2, Schatzl 2, Tóth 2, Bíró 1, Háfra 1, Kisfaludy 1, Kovacsics 1, Malestein 1, Pásztor 1

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Kovács Anett

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgultam, hiszen az első tétmérkőzésem volt a Ferencvárosban. Örülök neki, hogy a helyzeteimet tudtam értékesíteni. Az első félidőben sok helyzetet kihagytunk, védekezésben rendben voltunk, a második félidőben a helyzeteinket azért már jobban értékesítettük. Csapatmunka volt a győzelem.

Elek Gábor

A Vác, amit szeretett volna, azt hosszú időn keresztül elérte, gratulálok a teljesítményükhöz, okosan, taktikusan dolgoztak. A védekezésünkkel és a kapusteljesítményünkkel maximálisan elégedett vagyok, a támadójátékunkban viszont sok hiba volt. Sok ziccert hibáztunk, ez dicséri az ellenfél kapusát, és kritika a mi lövéseinkre. Szempont volt, hogy lehetőleg mindenkinek játéklehetőséget tudjunk adni, a végén nyílt ki az olló, nem volt ilyen a játék képe. Tipikus első fordulós meccs volt, bennünk iszonyú meccsdrukk volt, a Vác meg hosszú időn keresztül megvalósította, amit szeretett volna. Kitérnék még egy dologra: a Kilences szektor csoport kitett egy molinót Hemela Zsolt képével. Ezúton is üzenem nekik, hogy nagyon köszönöm, meghatott, megkönnyeztem.