Már a bérleteket is árulja a szakosztály, amelyhez igazi ereklye is jár.

Női vízilabda, Magyar Kupa, csoportkör, 6. forduló
Szentes, 19.00: Szentesi VK – Ferencváros

Férfi vízilabda, OBI, alapszakasz, 2. forduló
Népliget, 20.00: Ferencváros – Szegedi VE
Jegy: 1000 Ft

Pólósaink mérkőzéseire már megvásárolhatóak a bérletek, amelyek az összes hazai női és férfi találkozóra (bajnoki, kupa, nemzetközi) érvényesek. A megújított 12.500 Ft-ba, az újonnan megváltott pedig 25.000 Ft-ba kerül, megvásárolható az Üllői úti, valamint a Vajda Péter utcai Fradi Shopban. A bérletet vásárlók kedvezményekkel élhetnek, valamint ajándékot is kapnak, egy játékosunk sapkáját – minden további információt ide kattintva olvashattok.

Az OBI-ban folyamatosak a koronavírus miatti halasztások, az első fordulóban 5, a másodikban már 3 találkozót toltak el – „körkép” a VLV-n olvasható.

Vezetőedzőnkkel, Varga Zsolttal magánéletéről készített tartalmas interjút a HajóNapló, amelyet teljes egészében ide kattintva olvashattok.

– Ahogy mondtad, Michelangelóhoz az életéről szóló könyv vezetett el, de mikor kezdtél el érdeklődni a művészetek iránt?
– Érdekes, mert minden az olvasáshoz vezethető vissza. Kisgyerekként nem nagyon szerettem olvasni, annak ellenére, hogy otthon roskadoztak a polcok a könyvek alatt, és a szüleim jó példát mutatva rengeteget olvastak. Apukám egyszer kezembe adta J. F. Cooper: A Vörös Kalóz című regényét, hátha ennek hatására érdeklődőbb leszek. Így visszagondolva, azt hiszem életem egyik legunalmasabb könyve volt, annyira megmaradt bennem, hogy végtelen szenvedés árán pont a 47-es villamoson utazva fejeztem be, és ugráltam, hogy végre elolvastam. Amikor valamilyen betegség miatt otthon kellett maradnom és unatkoztam, elkezdtem kutakodni a szüleim könyvei között. Rábukkantam Rejtő Jenő műveire, és ott elkapott a gépszíj, annyira, hogy elolvastam az összes könyvét. A szőke ciklon volt a kedvencem, idővel változott, most már inkább Az elveszett cirkáló és A tizennégy karátos autó. Utóbbit hangoskönyvben számtalanszor hallgattam a hosszú utazások alatt.