Kapusunk bizakodó a párharc előtt.

Dibusz Dénes:

Bármilyen ellenféllel kerülünk szembe, előzetesen mindig ötven százalékot adok a továbbjutásra. A sorsolás eredménye nem ért meglepetésként, az első két selejtezőkörben is a papíron legnehezebbnek ígérkező ellenfelet kaptuk. Örülök, hogy itthon játszunk, kíváncsian várom, mennyit fejlődött a csapat az előző évhez képest, mennyivel kerültünk közelebb a Dinamóhoz. Nagy különbség a tavalyi évhez képest, hogy bejutottunk az Európa Liga csoportkörébe, ahol nemzetközi szintű mérkőzéseket játszottunk. Sokkal rutinosabban várjuk a mostani találkozót.

Dani Olmo távozása nagy érvágás a zágrábiaknak, a tavalyi párharcban talán ő volt a legkreatívabb, legjobb játékosuk. Persze rajta kívül is vannak bőven olyan futballistáik, akik minőséget képviselnek. Nem gondolnám, hogy a tavalyinál kevesebb esélyük lenne a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutni, de nekünk az a feladatunk, hogy megállítsuk őket, és úgy készülünk, hogy sikerüljön elérni a célt.

Remélhetőleg a válogatott szünet elegendő lesz néhány sérültünknek, hogy meggyógyuljon, és velük kiegészülve a mostaninál is erősebb kerettel várhatjuk a Dinamót. Az biztos, hogy extra motivációval lépünk majd pályára. Otthon szeretnénk megmutatni a Dinamónak, vagyunk olyan jók, mint ők. Már többször bizonyítottuk, egy meccsen bármire képesek vagyunk. Célunk, hogy bejussunk valamelyik nemzetközi kupába, reméljük, hogy ez a BL lesz.

forrás: borsonline.hu, ns