Kilenctől kezdődnek a programok a Fradi sporttelepén.

Az utóbbi években hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó vasárnapján az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány megrendezi a Fradi Családi Napot. Nyolc sikeres rendezvény után a sorozat az idén folytatódik, méghozzá augusztus 30-án vasárnap 9.00 és 17.00 között: egészségügyi óvintézkedésekkel, sztárparádéval és rengeteg izgalmas játékkal várja immár kilencedik alkalommal az érdeklődőket a Fradi Családi Nap, a Telekom támogatásával!

A Fradi Család egyik legnagyobb ünnepére az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány szervezésében, a Telekom támogatásával az FTC „főhadiszállásán” az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban kerül sor, amely a Népliget metrómegállótól, illetve az 1-es villamos Vajda Péter utcai megállójától könnyedén megközelíthető akár gyalogosan, vagy kerékpárral is. A IX. Fradi Családi Napra a belépés díjmentes.

Természetesen a szervezők a jelenlegi helyzetben mindent megtesznek a résztvevők egészsége és a biztonságos lebonyolítás érdekében, így belépéskor minden vendég lázmérésen esik majd át, illetve a rendezvény teljes területén, összesen tíz helyen állítanak fel fertőtlenítő pontot, ahol kézfertőtlenítésre lesz lehetőség, valamint a mosdókban is speciális fertőtlenítővel lesz lehetőség a kézmosásra. Emellett animátorok vezetésével egészségsátor is kitelepül. Minden résztvevőt, vendéget kérünk az általános egészségügyi előírások, ajánlások maximális betartására. Vigyázzunk egymásra!

A hangulatról és a jókedvről ezúttal is a fradista lemezlovas, DJ Dominique gondoskodik majd. Kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, ugyanis színes játékokkal és programokkal készülünk. A kilátogatók a Játékvárosban kipróbálhatják az óriás csúszdát, a buborék focit, a rudas csocsót és a teqballt is, de emellett lesz még kalandpark, körhinta, rodeó bika, jenga, óriás malom és paintball is, de egészségsátor is kialakításra kerül.

Klubunk főtámogatója, a Telekom ezúttal is saját kitelepüléssel készül!

A Fradi Shop termékei egész nap megvásárolhatóak lesznek a Fradi kisbuszában.

A reggel 9.00-kor kezdődő eseményen az elmúlt évekhez hasonlóan bemutatkoznak a Ferencvárosi Torna Club szakosztályai színpadi interjúk keretében, a várható program a jelenlegi állás szerint a következő:

9:00 – Kerékpár
9:10 – Atlétika
9:30 – Akrobatikus torna
9:30-12:00 – Szinkronúszás
9:30-12:30 – Vívás
9:30-16:30 – FTC-Telekom Jégkorong, utánpótlás
10:00 – Női kézilabda
10:20 – FTC Kézilabda Akadémia
10:00-10:30 – Labdarúgás, utánpótlás
10:00-12:00 – Ökölvívás
10:30 – Curling
10:40 – Férfi kézilabda
11:00 – Úszás
11:10 – FTC-Telekom Férfi torna
11:20 – Női torna
11:30 – Birkózás
12:10 – Korcsolya
12:20 – FTC-Telekom Waterpolo Férfi vízilabda
12:40 – Teke
14:00 – Triatlon
14:30 – FTC-Telekom Waterpolo Női vízilabda

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Fradi.hu