A bosnyák hátvéd a szerdai meccsről beszél, valamint arról, hogy épp azelőtt tudta meg: behívták a válogatottba.

Még mindig a meccs hatása alatt vagyok… Nagy meccs volt, úgy éreztük, hogy előnyt tudunk kovácsolni abból, hogy az ellenfél számára oly fontos közönség nem lesz ott. Tavaly kiestek a Koppenhága ellen, azt elemeztük és optimistán néztünk a meccs elébe. Sokat jelent ez a továbbjutás a klub számára. Az első naptól, mióta itt vagyok, a BL-csoportkör a cél és szerdán ebben előre is léptünk. Nagy nap volt ez számomra is, a meccs előtti csendespihenő alatt tudtam meg, hogy Bajevic kapitány behívott. Így még motiváltabb voltam a meccsen, mert bár amúgy is maximálisan koncentráltabb voltam, ez azért továbbemelte hangulatomat és extra motivációt adott ahhoz, hogy a legjobbamat adjam.

Úgy fest jó helyre igazoltam. Lassan minden úgy alakul, ahogy elterveztem, hála Istennek. Elég hamar beilleszkedtem, ebben Eldar Civic napi szinten segített. Remélem a jövőben sem változik ez és minden csak jobb és jobb lesz.

A bajnokságban a cél magas, újra meg kell nyerni a bajnokságot. A klub kétszer nyert zsinórban. Továbbra is ez a cél, a fő cél pedig a BL-csoportkör.

Tegnap mondtam valakinek, hogy bő keretre, nagy versengésre van szükség. Azt gondolom ez a legfontosabb adalék az európai sikerekhez. Sok, kiváló játékosunk van és mind verseng a helyekért, ez hozza az eredményeket. Komoly összegeket fektetnek be a csapatba és ez meg is látszik.

A koronavírus mellett nem egyszerű az élet. Most például hazatérve karanténban vagyunk, két negatív teszt kell ennek feloldásához. Ma reggel volt az első, három nap múlva a következő. Ez nehezíti a munkát. Magyarországon vannak nézők, de ez is kérdéses, mert pl. a Felcsútban vannak fertőzöttek. Talán ez változik és zártkaput írnak elő. Az nehéz lenne számunkra, mint ahogy a Celticnek is az volt, teltház előtt egész más játszani. De ez van, be kell tartanunk a szabályokat és követni az előírásokat.

– Adnan Kovacevic