Néhány szurkolónk írása mindennél jobban megmutatja, hogy mennyit számít a tegnapi győzelem.

Sanka78

Köszönöm a CSAPATNAK ezt a csodálatos estét,ezt a fantasztikus győzelmet!!! A héten kezdtem a 4. turnus kemoterápiát,3 nap letelt,de még van 2 teljes nap,illetve a következő 2 hétfőn egy-egy gyors,10 perces kemo.Kb. 2 hétig még itt leszek a kórházban,de ez a mai siker hatalmas erőt adott,hogy ezt minél könnyebben viseljem!!! KÜZDENI MINDIG,FELADNI SOHA!!! KÖSZÖNÖM ISTENEM,HOGY FRADISTÁNAK TEREMTETTÉL!!!

Kirchner01

Ezért is imádom a Fradit, meg ezt az egész közeget… mert legyen bárki az ellenfél, bármilyen nehéz, drágább, gazdagabb vagy bármilyen csapat, fradistakènt mindig hiszünk és bízunk… ez a klub az elmúlt 120 évben SOHA nem adta fel… Ennek a hitnek, akaratnak és kitartásnak az eredménye a ma este is! Mi vagyunk a Ferencváros, mindannyian!!! Btw most hol vannak azok a patkányok akik 2006-ban kizártak minket? Látjátok… a víz szalad, de a kő marad… A kő marad! Köszönöm ezt a csodálatos estét!

JappanK@kas

Sajnos elég régóta depresszióval és szorongással küzdök, Nem tudom mikor mosolyogtam utoljára, de a meccs vége óta nem megy le a vigyor a számról… Ez a futball, bárki bármit mond, nincs más ilyen sport, semmi nem tudja ezt előidézni! Köszönöm a Ferencvárosnak, hogy ma mosolyogva alszom el! :)

BR

3 körül sikerült elaludni, micsoda meccs, micsoda érzelmek :)

Ferry66

Este 10-ig dolgoztam, a gyárban tiltva van a netezés, a telefonhasználat, kirúgás fenyeget, de nem érdekelt, a táskámból neteztem, nem mindig volt térerő, de sebaj. Megérte a kockázatot. Zúgtak a gépek, szólt a zene, de hallották a fiúk, amikor ordibáltam. Szép volt fiúk! 47 éve vagyok Fradista de ez volt az egyik legnagyobb élményem. Idegenben, egy Celtic ellen… Délután megint meló, de megálltunk útközben, 3 sör bent van, de jön a negyedik is.

fazifradi

Rengeteg rossz dolog történt az elmúlt fél évben, de hála a remek csapatnak, vannak csodás napjaim is. Köszönöm srácok!

bockor

Nem feltétlenül jó a nappali szőnyegén ébredni piával a kezedben, de ha ezen múlik, jövőhéten is így ébrednék. Csodálatos Ferencváros!

buli73

Alszik a család… gól. Ugrálok csendben a nappaliban 3 percig hallom a felgyorsult szívverésem….gól…..tisztán hallom 180/100 Celtic-Ftc: 1-2 Köszönöm Istenem! Köszönöm Ferencváros!

Imre_B_Collection

45 evet fiatalodtam ma – ugyanazok az érzések kavarognak bennem mint 1975-ben a Liverpool meccs utan – iDOOOOUTAZAAAS