Csapatunk a pénteki bajnoki nyitány után sem pihent, minden nap edzést vezényelt Szergej Rebrov.

– Rögtön az idény elején egy nagyon fontos mérkőzés következik, szerdán a svéd bajnok Djurgarden látogat a Groupama Arénába. Mik a várakozásaid a BL-selejtező előtt?
– Kemény mérkőzésre számítok a svéd csapat ellen, az biztos, hogy teljesen másfajta kihívás vár ránk, mint amelyet a bajnoki mérkőzéseken megszokhattunk. Tudjuk, hogy az idei selejtezőben nincs visszavágó, azaz egy meccsen dől el a továbbjutás, ezért fontos, hogy maximálisan koncentráljunk és a legjobb formánkat tudjuk hozni szerdán. Igyekszünk a lehető legjobban felkészüli az ellenfélből, bízom benne, hogy mi folytathatjuk majd a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

– Mit gondolsz a következő riválisról, a Djurgarden együtteséről?
– A hétfői edzésünk előtt videón megnéztünk a svédek néhány mérkőzését, ez alapján is elmondható, hogy remek csapat. Tavaly is megtapasztalhattuk, hogy a Bajnokok Ligájában nincs könnyű ellenfél, ezért mint mondtam, ezúttal sem számítok könnyű mérkőzésre. A Djurgarden bizonyára nem véletlenül lett legutóbb Svédország bajnoka. A csapat célja hozzánk hasonlóan a továbbjutás, de természetesen mi is azon leszünk, hogy kvalifikáljuk magunkat a következő körbe.

Teljes interjú: Fradi.hu