A ZTE elleni bajnokira közös utazást szervez a B-közép.

Augusztus 29-én (munkanapon), szombaton a ZTE-FTC mérkőzésre akár ezer fős B-Közép különvonat indul Budapestről Zalaegerszegre!

A ZTE vezetősége már jelezte: tárt karokkal várják a Fradistákat, több ezresre bővítették ismét a vendégszektort a mérkőzésre.

Az oda-vissza út ára Budapestről: 5.800 Ft / fő

Úgynevezett entry ID-t szerezve, ezáltal névtelenül jelentkezni csakis (!) az alábbi linken keresztül lehet: https://bit.ly/2E5xk6h

Fontos kérés a szervezők részéről, hogy a jelentkezés előtt az adott baráti társaságok szerveződjenek, kérdezzék körbe egymást a túra kapcsán és egyben, egy kapcsolattartó személlyel adják le jelentkezésüket csakis (!) a megjelölt linken keresztül.

A jelentkezés után mindenkivel e-mailben kommunikálunk majd, ezzel a túra szervezése kapcsán, lecsökkentve a sok-sok Facebook bejegyzést.

Az első 400 befizetőnek a mérkőzésre szóló belépőjegyét is biztosítjuk, így érdemes minél előbb befizetni a részvételi díjat. Befizetési határidő: 2020. 08. 23., vasárnap, 18:00

Várható menetrend:
Budapest – 13:00
Székesfehérvár – 14:00
Veszprém – 15:30
Zalaegerszeg – 16:30

A vonat Székesfehérvárott és Veszprémben is megáll majd.

A székesfehérvári felszállók 1.000 Ft, míg a veszprémiek 2.000 Ft kedvezménnyel vehetik igénybe az utazást / fő.

További kérések, módosítások esetén csakis (!) a fradivonat@gmail.com címre írjatok, itt elsőkörös jelentkezést nem fogadunk el, de módosítani tudjuk a jelentkező társaságok létszámát Entry ID kódokra hivatkozva.

Teljen meg az a vonat sokadszorra is!

MINDENKI ZALAEGERSZEGRE!!!