A pénteki edzőmeccsre már megvásárolhatóak a jegyek – a felkészülési programban változás is történt, valamint a szeptember eleji Szuperkupát érintheti, hogy az újpesti csapatnál is találtak koronavírusos játékost.

Férfi jégkorong, felkészülési találkozó
Péntek, Tüskecsarnok, 18.30
Ferencváros – Dunaújvárosi Acélbikák
Jegy: 500 Ft – csak online elővételben vásárolható meg!

A mérkőzésre korlátozott számú belépő érhető el: 800 hazai, és 50 vendégjegy vásárolható meg. A mérkőzés napján a Tüskecsarnokba a belépés kizárólag a biztonsági személyzet által elvégzett lázmérés, valamint a bejáratnál történő kézfertőtlenítés után lehetséges, emellett megkérjük a mérkőzésre kilátogató szurkolókat, hogy a csarnok területén a lehető legkörültekintőbben járjanak el az egészségügyi ajánlások tekintetében!

A Szlovák Jégkorong Szövetség pénteken a koronavírus-járvány elleni védekezés elősegítése érdekében szigorú szabályokat léptetett életbe a szlovákiai csapatok külföldi szereplésére vonatkozóan, így hivatalosan is biztossá vált, hogy az FTC-Telekom szeptember 1-jei, Érsekújvár elleni mérkőzése elmarad! A szakmai stáb dolgozik a programból kieső találkozó pótlásán.

Bővebben: Fradi.hu