Játékmesterünk nyilatkozata mellett a tegnapi gyakorlás képeit is megnézheted.

Nagyon jó felkészülési időszak áll mögöttünk, a két nyári edzőtáborban több edzőmérkőzést játszottunk, persze, a kemény edzések mellett nagyon hiányzott már a tétmérkőzések hangulata. Készen állunk az idényrajtra! – kezdte Isael. – Az MTK Budapest jó csapat, elsőként végzett az NB II legutóbbi idényében, szerintem egy erős együttes tehetséges, fiatal játékosokkal. Vendégségbe megyünk, ellenfelünk újoncként biztosan kettőzött erővel szeretne majd bizonyítani ellenünk. Kemény mérkőzésre számítok, ugyanakkor hiszek a csapatunkban!

Az előző idényben 27 bajnokin hét gólt szerzett, emellett ugyanennyi gólpasszt is kiosztott brazil szélső részese volt a legutóbbi két bajnoki cím megszerzésének. Lehetséges, hogy folytatódjon a Fradi sikerszériája, azaz harmadszor is bajnokok legyünk? – kérdeztük.

Bármi lehetséges! – folytatta Isael. – Komolyra fordítva a szót: természetesen azon leszünk, hogy ismét megvédjük a címünket, egyértelműen ez a célunk. Emellett a nemzetközi porondon is komoly céljaink vannak.

Fradi.hu