Középpályásunk elmondta, hogy nem lesz gondja a beilleszkedéssel.

Remek körülmények közé csöppentünk, itt aztán tényleg csak a futballra, a felkészülésre kell koncentrálnunk! A hotelből kiérve szinte azonnal az edzőpályán vagyunk, a pálya és a szállás pedig kiváló, tehát minden adott hozzá, hogy kizárólag a feladatunkra összpontosíthassunk – kezdte játékosunk, aki elárulta: a futballcsapatunknak otthont adó szálláshelyen Ammar Ramadannal került egy szobába.

A román élvonalbeli FC Voluntari együttesétől szerződtetett Laidouni csütörtökön utazott először a csapattal, új csapattársaival pedig szinte azonnal megtalálta a közös hangot.

Mindenki nagyon segítőkész, sokat beszélgetünk, a beilleszkedéssel aligha lesz gond – folytatta Laidouni. – Látszik, hogy ez a csapat jó közösséget alkot, boldog vagyok, hogy immáron én is ehhez a közösséghez tartozom. Bízom benne, hogy együtt sok nagy sikert fogunk átélni.

Középpályásunkat arról is megkérdeztük, hogy milyen célokat tűzött ki maga elé az előttünk álló 2020/2021-es idényre.

Semmi különlegeset: szeretném kiharcolni a helyemet a csapatban, hogy aztán amikor tétmérkőzések következnek, minél többször a kezdőcsapat tagja lehessek. Ha minden meccset megnyerünk az új idényben és én is rendszeresen játszom majd, boldog leszek – zárta szavait egy mosoly kíséretében Aissa Laidouni.

Fradi.hu