Ketten is mesterhármast szereztek a mai edzőmeccsen.

Férfi labdarúgás, felkészülési találkozó
Ferencváros 9-0 (1-0) MFK Frydek-Místek (cseh III.)
Gólok: Boli 3, Szánthó 3, Tokmac 2, Ramadan

Fél négykor kezdődik a csehek elleni mérkőzés.

Szöveges élő: Fradi.hu

1. félidő: Dibusz – Lovrencsics, Frimpong, Dvali, Csontos – Somalia, Sigér – Isael, Skvarka, Varga R. – Ramadan

Cserék: Bogdán, Tokmac, Haratin, Botka, Blazic, Heister, Csonka, Iyinbor, Katona, Szánthó, Boli, Mazzonetto A.

26′ Végre bent van! A kapu előtt kavarodó labdáró RAMADAN csapott le, majd ballal óriási gólt lőtt a bal felső sarokba, 1-0!

2. félidő: Bogdán – Botka, Blazic, Iyinbor, Heister – Haratin, Csonka – Szánthó, Katona, Tokmac – Boli

46′ Így kell kezdeni a félidőt! Heister paszolt vissza az alapvonal közeléből BOLI felé, aki ballal a léc alá lőtt, 2-0!

56′ Ott a harmadik! Tokmac adott remek labdát BOLINAK, aki szépen lépett be a védők közé, egy az egybe került a kapussal szemben, akit ballal, gyönyörű mozdulattal bökött át, 3-0!

60′ Már néggyel megyünk! Haratin ívelt balról a hosszú felé, ahol – csakúgy, mint tegnap – SZÁNTHÓ érkezett remekül, és ballal, higgadtan a jobb alsó sarokba gurított, 4-0!

64′ Heister ment el a bal oldalon, laposan középre lőtt, ismét Szánthó jött a hosszún, de ezúttal nem lőtt, hanem nagyon okosan és önzetlenül TOKMAC elé tálalt, aki higgadtan lőtt a kapuba, 5-0!

66′ Kicsit szétesett ellenfelünk, Szánthó került ziccerbe középen, majd higgadtan, ballal a jobb alsó sarokba lőtt, 6-0!

75′ MESTERHÁRMAS! Botka indította remekül a védők közül kilépő SZÁNTHÓT, aki elfektette a kapust, majd jobbal az üresen maradt hálóba gurított, 7-0!

78′ ÚJABB MESTERHÁRMAS! Jobb oldali szögletet követően Iyinbor csúsztatta tovább a labdát, ami Haratin elé került, középpályásunk nagyszerűen látta meg az üresen maradt BOLIT, aki a kapuba pöckölt, 8-0!

83′ TOKMAC kapott kiváló labdát egy felívelést követően, egy az egyben vihette a kapusra, majd jobbal, higgadtan a bal alsóba gurított, 9-0!