A héten a Szolnokkal és a Vasassal is játszottak pólósaink.

A Vasas elleni találkozóról fotókat ide és ide kattintva láthattok, a meccsről pedig clubunk korábbi pólósa és vezetőedzője, a piros-kékek jelenlegi mestere, Vad Lajos nyilatkozott:

A Szolnoki Dózsa elleni gyakorlásról beszámolót a VLV oldalán olvashattok, ide kattintva.

Vogel Soma: “Nem játszottunk jól. Nyilván ennek több oka is van, az egyik fő oka szerintem az, hogy most egy alapozási időszakban vagyunk inkább. A fizikai munkán van a hangsúly, közben azért tudunk gyakorolni és gyakorolunk is, ezért elég hullámzó a játékunk mind elöl, mind hátul. Most elég rosszul is kezdtünk az első negyedben. De alapvetően, ha visszagondolok az előző kétkapukra, akkor javul a játék és formálódik a csapat.

Varga Zsolt: “Nagyon átalakultak a csapatok és most volt talán először úgy, hogy komplett volt a Szolnok, játszott az összes külföldi játékosuk is, játszott Filipovics is. Nyilván egy más Szolnokról van szó ebben a felállásba, mint akiket az előző két alkalommal láttunk. Ahhoz képest ők nagyon jól kezdtek, mi kevésbé kezdtünk jól és ahogy bemelegedtünk és elkezdtünk normálisan, koncentráltan játszani, kiegyenlítődött a mérkőzés. Az első negyed nagyon gyengén indult és a másik három jobb volt. Ezek jelek, amikre oda kell figyelnünk és pontosan tudnunk kell ezt, hogy minden egyes mérkőzés a jövő héten a Magyar Kupában igenis nagyon fontos. Igazából mindenki azt akarja és azt szeretné, hogy a mi skalpunkat le tudja tépni. Nyilván megteszünk mindent, hogy ez pont fordítva legyen.