Patakon láthatod a régi nagy kedvenceket, ahol a helyi focicsapat ünnepli alapításának 75. évfordulóját.

Július 18-án, szombaton ismét Nógrád megyébe, egészen pontosan Patakra látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

A hajdani kedvencek a Balassagyarmat közelében található községben a Patak SE megalakulásának 75. évfordulóján lépnek gyepre, a 16 órakor kezdődő mérkőzés műsorvezetője pedig a közismert moderátor, Horti Gábor lesz.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is zöld-fehér szerelést húz több, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékos, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, no meg egykori gólkirályokat is láthatnak a nézők. A Patak SE sporttelepén a szurkolók többek közt találkozhatnak a BL-ben szerepelt Albert Flóriánnal, Keller Józseffel, Nyilas Elekkel, Zoran Kunticcsal, no meg nem mellékesen olyan korábbi népszerű futballistákkal, mint Fischer Pál, Szenes Sándor, Bojan Lazics, Horváth Péter, Józsi György, Dukon Béla, s persze másokkal is.

A rendezők remek hangulatra számítanak, az FTC küldöttsége pedig kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a futballgála előtt a Patak SE sporttelepére érkezik, így bőven lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a nógrádi Fradi ünnepen.

Fradi.hu