Támadónk és felesége őszre várja a kis jövevényt – Toki arról is beszélt a norvég Drammens Tidende lapnak, hogy teljesítményére már több csapat is felfigyelt.

Vannak barátaim, akik apák és látom, ez mennyi örömet ad nekik. Sok munka lesz, de nagyon várom” – Tokmac tavaly nyáron vette feleségül barátnőjét Drammenben, októberre várják kisfiukat, azt még nem döntötték el, hogyan fogják hívni.

Vannak kistestvéreim otthon, hozzászoktam az ellátásukhoz, hogy megértessek velük bizonyos dolgokat. Mindig élveztem ezt a szerepet” – A játékos a bajnokság után két hetet kapott, hogy hazautazzon Norvégiába. Bár mindig a Godset lesz a klubja, nagyon élvezi a profi létet külföldön. Úgy gondolja, sokára tér majd vissza a norvég bajnokságba. “Még akarok játszani egyszer a Stromsgodsetben, de az nem most lesz.

Még két év van a ferencvárosi szerződéséből, de a teljesítményével felhívta magára más klubok figyelmét – “Vannak klubok, akik érdeklődtek irántam és megkeresték a Ferencvárost. Mind Európából, mind Ázsiából. De most az a fontos, hogy ott teljesítsek, ahol játszom, és ez szerencsére megvan Magyarországon.

Budapest egy szép város és sok mindent lehet csinálni, de én és a feleségem is otthonülő típus vagyunk. Sokat edzem és néha elmegyünk enni. Időnként vannak látogatóink hazulról. Szerencsére mindketten nyugodt emberek vagyunk. Mindig elég zárkózott voltam, nem tudom miért, de mindig így volt. Volt, hogy meg akartak minket látogatni újságírók, de nemet mondtunk – a magánéletünk megóvása fontos a számomra. Az esküvőnk és a lagzink is kicsi volt. Két napot kaptam az edzések közt. A családdal ünnepeltünk, a vallási szabályaink szerint. Úgy volt, hogy idén tartunk egy nagyobb bulit, de a koronavírus közbeszólt. Általában hosszabb a nyári szünet, de most máris jönnek a Bajnokok Ligája selejtezők augusztusban és mi arra készülünk. Ez a nagy cél idén.

Oda Karlsen Bekkestad – Drammens Tidende