Tovább erősödött futsal csapatunk az elmúlt napokban – játékosunk, Fekete Róbert pedig a Dinó Sporthíradó vendége volt.

A válogatott futsaljátékos, Horváth Szabolcs és az az utánpótlás válogatott Milavecz Kevin is aláírt a Ferencvároshoz!

– Nagyon bizakodó vagyok az új szezont illetően – mondta Horváth Szabolcs. – Kemény szezonra számítok, de a keretben véleményem szerint jelentős potenciál van. Úgy látom, el tudjuk érni a dobogót, oda várom a csapatot. Nagyon bízom benne, hogy a sérülések elkerülnek, és kiemelkedő teljesítményt tudok nyújtani az elkövetkezendő szezonban.

– Nagyon örültem neki, hogy megkeresett a Fradi és ide tudok igazolni, hiszen hatalmas múlttal és komoly hagyományokkal rendelkezik a klub mind nagypályás, mind futsal szempontból. Olyan játékosok vesznek majd körül, akik többszörös magyar válogatott futsalosok, így rengeteget tudok tanulni tőlük, a legfontosabb egyéni célom most pedig az, hogy fejlődni tudjak. Izgatottan várom a közös munka kezdetét. Az előző szezonban volt alkalmam pályára lépni a Ferencváros ellen, és nagyon tetszett a csapat játéka. Külön kiemelném a gárda mentalitását, ami szintén elnyerte a tetszésemet. Bízom benne, hogy oda tudunk érni a dobogóra a következő idényben, azt gondolom, ez reális elvárás a csapat felé – nyilatkozta Milavecz Kevin.

Machalek Attila: – Sokat dolgoz(t)unk a háttérben, hogy megerősítsük a csapatot, és azt gondolom, jó úton járunk. Több olyan játékost sikerült megszerezni, akikkel elérhetjük a céljainkat. A keret nem végleges, szeretnénk egy-két játékost még igazolni, akikkel tárgyalásban vagyunk. Ami fontos a játékoskeret kialakítása mellett, hogy többet tudunk együtt készülni, mint az eddigiekben, amivel még többet fejlődhetünk. Természetesen lesznek távozók is, nagyjából 4-5 játékos. Van olyan, aki nem tudja vállalni a több edzést, de akad olyan is, akit kölcsön adnánk a több játéklehetőség reményében, hogy tudjon fejlődni.

Fradi.hu, Futsal Hungary