A szezon kezdetére újra csúcsformába lendülne középpályásunk.

Felejthetetlen este volt?
Mondhatjuk. A klub megadta a módját az újabb bajnoki címnek, hihetetlen élmény volt ilyen szurkolók előtt ünnepelni. Jól sikerült az este, fontos volt, hogy győzelemmel zárjuk le az idényt. Az éjszakába aztán nem mentem bele, hazamentem, és a családdal ünnepeltem.

Ennyire elfáradt?
Végre újra a kezdőcsapatban kaptam lehetőséget. Nagyon vártam erre a lehetőségre, azt hiszem, nem is okoztam csalódást. Bírtam volna még tovább is a tempót, de számítottam rá, hogy a búcsúzó Leandro beszáll a posztomra.

Nem olyan régen érkezett a Ferencvárosba. Ezt várta az első fél esztendőtől?
Amikor a Fradihoz igazoltam, tisztában voltam vele, hogy lesz konkurenciaharc a kezdőbe kerülésért. Megvolt az a csapat, amely előtte is eredményeket ért el, gondoltam, nem leszek egyből a kezdő tizenegy tagja. A fél év arra ment rá, hogy megszokjam Szergej Rebrov kéréseit, ráérezzek a játékstílusra, hiszen korábban nem futballoztam olyan csapatban, amely ennyire uralta volna a mérkőzéseit.

Megszokta az új stílust?
Abszolút! A következő célom pedig az, hogy megmutassam, milyen az, amikor csúcsformában futballozom. Most még nem voltam abban, a következő felkészülés végén viszont már a legjobb teljesítményen kell pörögnöm. Két és fél hetünk lesz most pihenni, mentálisan elfáradtunk, hiszen a bajnokság félbeszakítása még hosszabbra nyújtotta az idényt. Idehaza pihenek, a családdal a Balatonhoz megyünk.

NS