Nem kívánnak részt venni az ünneplésben.

A Fradi–Újpest ősi rivalizálás mindent felülír? Régi hagyomány az európai futballbajnokságokban, ha valamelyik csapat idény közben aranyérmes lesz, a következő mérkőzésen az ellenfél díszsorfala között vonulnak be a játékosai a pályára.

Az élet úgy hozta, hogy a kedden a Budapest Honvéd legyőzésével az NB I-ben már biztosan az élen végző Ferencváros legnagyobb honi vetélytársával találkozik szombaton, így adódik a kérdés: a lila-fehérek elismerik ily módon a legfőbb ellenlábas teljesítményét?

Az Újpest FC nem áll sorfalat az FTC labdarúgóinak a szombati találkozó előtt. Egyrészt a járványügyi korlátozások ezt nem teszik lehetővé, másrészt pedig, ahogy tavaly, úgy idén sem szeretnénk az ünneplésben részt venni” – kaptunk választ a klub kommunikációs osztályától.

Sajnáljuk, ha itthoni sorfalat említünk, akkor a Paks, ha nyugat-európait, akkor a Sevilla, a Liverpool vagy a Chelsea példáját nem követi az Újpest. Persze, a tiszteletadástól függetlenül mi nagyon tudunk örülni a 31. bajnoki címünknek – mondta Orosz Pál (52), az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Blikk