A bajnoki cím kapcsán hazája sajtójának nyilatkozott balhátvédünk.

A nagyszombati Spartak után újra trófeát nyertem és ezt a címet még jobban szeretem. Abban bízom, hogy nem állunk meg itt. Mi játsszuk a legjobb focit, megérdemelten nyertük a bajnokságot. Azt gondolom, jól döntöttem, amikor a Ferencvárost választottam. Igazi csúcsklub. A Dinamo Zágráb is hívott, de csak kölcsön akartak venni. A Ferencváros ki akart vásárolni és nagyon szerettek volna megszerezni. Hamar beilleszkedtem Budapesten.

Elégedett kell legyek a játékperceim számával. Nagy a konkurencia, remek csapattársaim vannak, így elégedett vagyok. A koronavírus miatti szünet után nem volt könnyű visszatérni, de hamar hozzászoktunk és elfogadtuk a helyzetet.

Rebrov igazi nagy név a labdarúgásban. Nagyszerű vele dolgozni. Komoly ambíciói vannak és elhivatottan a maximumot teszi a munkájába. Minden edző valami újat hoz a csapatába. Mi szépen, offenzívan játszunk és mi vagyunk a leghatékonyabb csapat a bajnokságban. Azok közül a bajnokságok közül, ahol játszottam, a magyar és a cseh sokkal erősebb, mint a szlovák.

– Eldar Civic