A Honvéd játékosa elismerte, hogy reális eredmény született.

Az előző szezonhoz hasonlóan ismét bajnoki címet ünnepelhetett a Ferencváros a Honvéd elleni bajnoki mérkőzés után: akkor már a találkozó előtt eldőlt az aranyérem sorsa, míg ezúttal az Új Hidegkuti Nándor Stadionban szerzett három pont jelentette a sikert a zöld-fehéreknek. Bár eltökélt célja volt Hidi Patrikéknak, hogy elhalasszák a vendégek örömünnepét, a korábbi két, gól nélküli döntetlen után nem tudta megtartani a csapat szezonbeli veretlenségét az éllovas ellen.

Sajnos egy ilyen derbin, mint a Fradi elleni, benne van a pakliban a vereség, de csalódottak vagyunk a saját teljesítményünk miatt – árulta el a találkozó után csapatkapitányunk. – Ezen a meccsen nem tudtuk azt hozni, amit az előző pár meccsen felépítettünk. Talán most jött ki rajtunk a fáradtság, kicsit tompábbak voltunk a pályán, mint korábban.

A szünetbeli 0–0 után alig tíz perc leforgása alatt dőlt el a három pont sorsa, amikor előbb Blazic, majd öt perc elteltével Skvarka vette be Tomás Tujvel kapuját.

Úgy gondolom, hogy az első félidő nagyjából rendben volt, a szünet után azonban nem úgy mentünk ki a pályára, ahogy az elvárható, ez pedig meg is bosszulta magát – magyarázta Hidi Patrik. – Egyből kaptunk két gólt, ami után sajnos nem tudtunk igazából helyzeteket kialakítani, ziccereink sem voltak, talán Ugrai szabadrúgása járt a legközelebb ehhez. Ebből a szempontból reális eredmény született.

Pénteken már újabb megmérettetés vár a csapatra, hiszen a mindössze két ponttal mögöttünk álló Zalaegerszeg otthonába utazunk, három fordulóval a bajnokság vége előtt.

A friss lábakon nem segít egy ilyen hosszú út, de minden csapatnak meg kell küzdenie a sorozatterheléssel, a Zalaegerszeg ráadásul Kisvárdára utazott a hétközi fordulóban – mondta a következő feladatról Hidi Patrik. – Megpróbálunk minél jobban felfrissülni a pénteki mérkőzésre és visszatérni arra az útra, ahol a Fradi elleni meccs előtt abbahagytuk.

forrás: honvedfc.hu