Ukrán sajtóértesülés szerint egy fiatal válogatott futballista érkezése merült fel a Ferencvárosnál.

A 24.ua úgy tudja, hogy a skót rekordbajnok által 2019 januárjában 2 millió euróért szerződtetett Marijan Sved belga és spanyol érdeklődők mellett a Fradi és Szergej Rebrov célkeresztjébe is belekerült. A 22 éves, 171 centis jobbszélsőnek nem a Celtic volt az első klubja 2015-ben, 18 éves korában igazolt Lembergből a Sevillához 1 millió euróért, ahonnan visszatért nevelőklubjához. A Sevillánál és a Celticnél nem sikerült beverekednie magát a csapatba, mindössze 40 percet kapott tétmeccsen, igaz ehhez hozzájárult távolítóizom sérülése is.

Az ukrán bajnokságban azonban remekül teljesített, a középen és szélen is bevethető támadó 55 meccsen 4150 perc alatt 23 gólig jutott emellett 7 gólpasszt is kiosztott. A 2018-19-es szezonban 24 meccsen 14 gólt szerzett, 138 percenként betalálva. Nem csoda, hogy 2018-ban bemutatkozhatott Sevcsenkó ukrán válogatottjában Törökország ellen, majd tavaly novemberben újra szerepet kapott, akkor Észtországgal szemben léphetett pályára.

Úgy tudjuk, hogy – megannyi korábban megjelent hírrel ellentétben – ez a pletyka nem teljesen kacsa. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan átigazolás lesz a dologból.