A futsal csapatunkat jó irányba állító edző folytathatja a megkezdett munkát.

Futsal csapatunk szerződést hosszabbított Madarász Jánossal, így a továbbiakban is ő irányítja együttesünket. Madarász Jánossal a szezon közben kötött szerződés az idény végéig szólt, ám az edző és a vezetőség is nyitott volt a folytatásra, a megállapodás pedig megszületett a folytatásról: a 2020/2021-es bajnokságban is Madarász János irányítja futsalcsapatunkat!

Boldog vagyok, hogy folytathatom a munkát, amit elkezdtem a csapattal! – mondta Madarász János. – Az előző szezonban megmutattuk, mire képes a Fradi, bízom benne, hogy a jövőben fenn tudjuk tartani ezt a szintet, és aztán lépésről lépésre még erősebbekké tudunk válni. Már dolgozunk a keret megerősítésén, új játékosokat szeretnénk hozni a csapathoz, akikkel meg tudjuk célozni a dobogót.

Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is Madarász János irányítja csapatunkat – mondta Németh Péter, a futsal szakosztály vezetője. – Az előző idényben a rövid idő ellenére is bizonyította, hogy alkalmas komoly feladatokra, és remekül együtt tud dolgozni a játékosokkal. Ráadásul valódi fradista, aki itt képzeli el a jövőjét hosszú távon!

Fradi.hu