Aaron az olasz kirakatcsapathoz, a Pro Reccóhoz igazol.

Bő búcsúinterjúk: Fradi.hu, VLV

Annával úgy éreztük, itt az ideje a változtatásnak. Annak ellenére hoztuk meg ezt a döntést, hogy nagyon jól éreztem magam Magyarországon. A pályafutásom során elértem egy olyan időszakba, amikor a váltás, az új körülmények új lendületet adhatnak. Ráadásul hosszú távú elköteleződésről van szó, hiszen a Pro Recco 2+1 éves szerződést kínált, ami kellő biztonságot jelent ebben a mai világban, amikor azért sok külső tényező hatására is változhat a sportág helyzete. Maga a teljesítménykényszer, az a nyomás is motivál, amit nyilván érezni fogok, hiszen, ha van csapat a világon, amelytől elvárás az örökös győzelem, az, hogy mindent megnyerjen, ahol elindul, akkor az a Pro Recco.

Mit adott neked a Fradi?
Mindent megkaptam a Fraditól. Fantasztikus szurkolók, csapattársak, edző…

Milyen különbségek voltak itt a korábbi állomáshelyekhez képest?
Az FTC egy egyedi klub a labdarúgó csapattal és a többi szakosztállyal együtt, beleértve a szervezettséget és a szurkolókat is. Teljesen más volt egy ilyen nagy klubhoz tartozni, mint egy kis egyesülethez, ahol csak a vízilabda van. Minden részét élveztem.

Milyen érzések kavarognak benned a költözés előtt?
Egyfelől izgatott vagyok, mert valami új vár ránk, másfelől viszont szomorú, mert kilenc év után hagyom el Magyarországot. Az utolsó két szezont itt töltöttem a Fradiban, amely egy remek klub fantasztikus csapattal, játékosokkal és szurkolókkal. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert minden jó volt itt, tényleg semmi hiányérzetem nincs. Nem sokáig akarok vízilabdázni, már csak néhány évre tervezek és most azt éreztem, hogy a visszavonulás előtt kipróbálnám magam máshol.