A debreceni gólszerző mellett Varga Kevin is értékelte a szombati bajnokit.

Ha egy ember lóg, akkor csúszott az egész és utána többször is átjöttek rajtunk. Még sokat kell fejlődnünk, ha ezt a játékot szeretnénk játszani. Sajnos pár ember vagy nincs megfelelő erőállapotban, vagy mentálisan nem volt kész erre a mérkőzésre azért nem tudott végig figyelni” – mondta a Loki játékosa, Bódi Ádám, aki szerint Sigér két átlövésből szerzett gólját is lehetett volna blokkolni, ha jobban figyelnek.

Volt olyan, hogy többen is lógtunk, pedig ezt a védekezést sokat gyakoroltuk a felkészülés alatt, de úgy tűnik még kell gyakorolni. Eléggé bosszantó a helyzet, hiszen veszélyes pozícióban vagyunk a tabellán. Elég régóta itt vagyok a DVSC-ben és nem szeretnék ennél rosszabb helyzetbe kerülni, mert az nagy szégyen lenne” – mondta a találkozón pazar gólt szerző játékos, aki külön sajnálta, hogy hiába a szép gól, ezúttal pont nem járt érte.

Jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, de a lendületünk később alábbhagyott — mondta Varga Kevin, a Loki középpályása. — El kell ismerni, az idő előrehaladtával egyre jobban érvényesült a Ferencváros akarata, két szélső hátvédje feljebb lépett, így a mi támadóinknak hátrébb kellett védekezniük, nem maradt annyi erő, hogy kellően veszélyeztessünk is. Elkerülhető gólokat kaptunk, a fordulás után kevésbé jutottunk el helyzetekig, nem sikerül egyenlíteni. A szurkolói hangokból nem sokat hallottunk, szabályozva van, milyen hangosan szólhat az arénában. Alapzajnak mondanám, teljesen más, mint amikor a szurkolók torkából érkezik a buzdítás.

M4 Sport, NS