Labdarúgó csapatunk vezetőedzője értékelt a DVSC elleni győzelem után.

Szergej Rebrov

A játékosok két hónapig nem játszottak tétmérkőzést, most ebben a szakaszban a legfontosabb a fizikai kondíció, ha majd odaérünk a nemzetközi selejtezőkhöz, akkor fogunk arra a feladatra felkészülni. Szerencsére a karantén alatt is tudtuk folytatni valamilyen szinten az edzéseket, így nem romlott le a játékosaink állapota, én pedig azzal töltöttem ezt az időszakot, hogy jöttem az edzésekre, valamint elemzéseket készítettem és készültem az előttünk álló feladatokra.

Nagyon fontos és nehéz mérkőzés volt a mai. Úgy gondolom, hogy megérdemeltük a három pontot, jól felkészültünk a vendégek játékából, akik változtattak a második félidőre, próbáltak agresszívebbek lenni, de így is sikerült megnyernünk a mérkőzést. Dávid kétszer betalált, megérdemelte a gólokat, nagyon jól érti a játékot. Az elsőt egy kipattanóból érte el, ehhez tudnia kell, hogy mikor és hol kell helyezkedni, a másodiknál pedig felismerte, hogy van helye, akkor pedig el kell lőni. De nem csak róla szóltak ezek a gólok, főleg az első, amikor jött egy jó beadás, majd a veszélyes fejes, amiből aztán lett a kipattanó.

Szerintem fontosak voltak a körülményeket javítani próbáló dolgok is, gondolok itt a szurkolók hangjára, vagy a kartonmásukra, köszönöm azoknak, akik ezzel foglalkoztak, sokat jelent a játékosoknak. Nehéz a szurkolók nélkül játszani, főleg a bajnokság hajrájában. Mindenki próbál segíteni, mi az öltözőben, akik itt dolgoznak, igyekeznek hangulatot teremteni, de kérdezzék meg a játékosokat, szerintem örülnek ennek.

Nem gondolok a bajnoki címre, most a regeneráció jár a fejemben, hogy készen álljunk a következő mérkőzésre – senki sincs jelenleg 100%-os formában, ezért ez most a legfontosabb.