Volt játékosunk is elkapta a vírust.

Átesett a víruson két kövesdi focista: Nagy Dániel és Dragóner Filip az edzés elkezdéséhez szükséges tesztelésen szembesült vele, korábban elkapta a betegséget. Kiderült, a két játékos egy autóval utazott haza Budapestre a legutóbbi, márciusi Puskás Akadémia elleni bajnokiról.

Ahhoz, hogy edzésbe állhasson, le kellett tesztelni Filipet. Akkor derült ki, átment rajta a betegség.

Aznap este már rossz volt a közérzetem, fáztam, fájt a fejem, estére be is lázasodtam, de másnapra semmi bajom nem volt – mesélte a Borsnak a Fradi-legenda, Dragóner Attila 22 éves focista fia.

Két nap múlva aztán megint belázasodtam, majd 5-6 napra elment a szaglásom és az ízlésem. Ezekről a tünetekről azonban csak később olvastam, és akkor gondoltam bele, hogy átmehetett rajtam a vírus. Ezt erősítette meg a mostani teszt is – tette hozzá. A csatár és csapattársa egyébként már tünetmentes, mindketten negatív teszteket produkáltak. A Borsnak elmondták, vérükkel mindketten szívesen segítenék az életeket mentő vérplazma-terápiát, azonban egyelőre úgy tűnik, erre csak Dragóner az alkalmas.

A 28-szoros válogatott büszke arra, hogy a fia mire készül.

Danival ellentétben nálam kialakult az úgymond teljes immunitás, nálam erősebb volt a vírus. Azt mondták, a szervezetem antitesteket produkál, így a vérplazmám segíthet a betegek gyógyulásában. Hamarosan utánajárok, mit kell tennem, mert ha valóban tudok, szeretnék segíteni az életveszélyben lévő betegeknek – jelentette ki Dragóner, akitől érdekes módon senki nem kapta el a vírust a családban.

forrás: Bors