Köszönjük, hogy ebben a helyzetben is sokan velünk és mindenekelőtt szeretett Clubunkkal maradtatok!

Nehéz időszak volt az elmúlt jó néhány hét a sportrajongóknak és a Fradistáknak. A különböző rendelkezések miatt nem voltak sportesemények, kénytelenek vagyunk ismétlésekkel és összefoglalókkal beérni. Mi magunk se tudtuk, hogy ebben az időszakban mennyi olvasót tudunk megtartani, hiszen nem nagyon voltak hírek vagy amik igen, azok egyetlen téma, a nyavalyás vírus és következményei körül forogtak. Próbáltunk ebben a helyzetben is minden Fradival kapcsolatos hírt összegyűjteni és emlékekekel, megvitatható kérdésekkel feldobni a hétköznapokat, nem volt egyszerű, joggal merült fel bennünk is a kétely, hogy minek jön fel valaki egy híroldalra, ha nincsenek hírek, maximum a karanténról és néhány nosztalgikus poszt.

Rosszabb volt ez, mint egy holtszezon és nemcsak a drámai egészségügyi és szociális következmények miatt, hanem mert akkor az átigazolási szezon fejleményei, az új játékosok, az edzőmeccsek és a pletykák sok esetben csúcsközeli látogatószámot jelentenek.

Ezért is tölt el minket különösen örömmel és büszkeséggel, hogy továbbra is kitartottatok az oldal mellett és ebben az időszakban is tízezres nagyságrendben olvastatok minket naponta. Sőt! Ha összehasonlítjuk az egy évvel ezelőtti adatokkal, akkor azt láthatjuk, hogy az elmúlt hónapban 20%-al több ember nyitotta meg az oldalt, mint tavaly! Egy hónap alatt mintegy 120 ezer egyedi felhasználó kattintott ránk a tavalyi 100 ezerrel szemben.

Tudjuk mindez nemcsak nekünk, hanem elsősorban a Fradinak szól, amit jól mutat az is, ha megnézzük a hivatalos oldal adatait. A nyilvános összevetésből látszik, hogy miközben a fradi.hu olvasottsága minimálisan, kb. 10%-kal esett egy hónap alatt, addig az európai top klubok nemegyszer 50%-os veszteséget voltak kénytelenek elszenvedni. Ebből is látszik, hogy a Fradisták fanatizmusát nem lehet karanténba zárni!

Köszönjük szépen ezt a megtisztelő figyelmet és hűséget! Hajrá Fradi!