A felejthetetlen meccset most összefoglalóval, nyilatkozatokkal, hangulatvideókkal idézheted fel.

Ferencváros 2-1 (1-1) Újpesti Dózsa
Groupama Aréna 20.057 néző.
Vezette: Andó-Szabó Sándor (asszisztensek: Szert, Szalai; alapvonali jv.: Farkas Á., Takács J.; tartalékjv.: Vígh-Tarsonyi)
Gól: Varga R. (22.), Lanzafame (50.) illetve Nagy Dá. (39.)
Sárga lap: Lanzafame (74.), Gorriarán (90+3.), Haratin (90+5.) illetve Nagy Dá. (21.), Ristevski (45.), Zsótér (89.), Onovo (90+5.), Litauszki (90+7.)

Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G. (Botka, 64.), Blazic, Dvali, Heister — Haratin — Isael, Nguen (Leandro, 81.), Gorriarán, Varga R. — Lanzafame (Böde, 78.)
kispad: Holczer, Frimpong, Szihnyevics, Bőle
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Újpesti Dózsa: Pajovic — Pauljevic, Litauszki, Ristevski, Burekovic — Onovo — Simon K. (Solomon, 89.), Zsótér, Rácz B. (Sankovic, 84.), Nagy Dá. (Beridze, 69.) — Traoré
kispad: Banai, Bojovic, Balázs B., Lukács
vezetőedző: Nebojsa Vignjevic

Gratulálok a csapatnak, mindent megtettek, egy igazi derbi volt, sok párharccal, a csapat megértette, mit jelent ez a rangadó. Fantasztikus volt a hangulat, örülök, mikor a szurkolók és a csapat is a maximumot nyújtja, mint ma. Nagy megtiszteltetés, hogy ennek a meccsnek részese voltam. Ilyenkor nem kell senkit sem motiválni. Nem voltam ideges Varga kihagyott helyzeteinél, persze örültem volna, ha lezárjuk a meccset, de az a fontos, hogy kialakítottuk a lehetőségeket. Sok a sérült, a csapat egy nap szünetet kap, meglátjuk ki áll rendelkezésre az utolsó két fordulóban. Ki fog derülni hogy forgathatom a csapatot. A klub mindent megtett Ivanért, kint voltam Donyeckben, de tegnap reggel aláírt egy másik csapathoz, meglepett a döntése, emiatt hagytam ki a keretből. Idővel kiderül, hogy jól döntött-e.

Szergej Rebrov

Jók voltunk a második gólig, ami elég vicces volt. Utána több terük volt a fradistáknak, akik ezt többször majdnem kihasználták. Annak ellenére, hogy nem szereztek pontot, gratuláltunk a játékosainknak. Megvoltak a lehetőségeink a 2-2-höz, gratulálunk a Ferencvárosnak a győzelemhez és a bajnoki címhez. Lanzafaménak nem volt több helyzete, mint Traorénak. De sokat dolgozott a játékosom. Nagyon nehéz mindenkinek pontot szerezni a harmadik helyért folyó harcban, meglátjuk mi lesz az utolsó két meccsen. Az első Fradi-gólt egyéni hibából szerezték, a Fradi jobban kihasználta a képességeit a csapat érdekében. Amikor valaki nem a csapatért dolgozik, nem vállal felelősséget, azért nagyon dühös vagyok.

Nebojsa Vignevic