Fiatal szélsőnk az edzések mellett a KRESZ-vizsgára is készül.

– Hogy telik egy napod?
– Reggel felkelek, utána egyből elmegyek futni, majd minél előbb megcsinálom a tanulnivalókat. Délután kondizom, utána szabadprogram van, általában konzolozom vagy sorozatot nézek, de van, hogy alszom, nagyon sokat alszom. Hétvégenként általában a családdal társasjátékozunk.

– Hogy tudod megoldani az edzéseket?
– A futóedzéseket kint, a Népligetben csináljuk csapattársammal, Bujdosó Bendivel, az erőnléti edzéseket pedig a Fradi konditermében, amit kettesével használhatunk. Természetesen tartva a megfelelő távolságot egymástól, és minden használat előtt és után is fertőtlenítjük a gépeket.

– Mikor volt legutóbb labda a kezedben?
– Utoljára a Kecskemét elleni NB I/B-s meccsen, azóta inkább kislabdákkal szoktam dobálozni.

– Mi hiányzik a legjobban a Fradiból?
– Igazából minden: a jó hangulat, a poénok, de például a harcos focik is nagyon hiányoznak, amikkel általában kezdjük a labdás edzéseket. Szinte minden ismerősöm a Fradiban játszik vagy dolgozik, úgyhogy nekem nagyon hiányzik az egész Ferencváros.

– Mennyire tartod a kapcsolatot a csapattársakkal?
– Bendivel szinte itt lakunk egymás mellett, és mint mondtam, együtt is edzünk sokszor, úgyhogy vele szoktam sokat találkozni.

– Hozott a vírushelyzet bármilyen pozitív változást az életedbe?
– Az biztos, hogy sokkal több időm van, ez pozitívum. A családdal így sokkal többet tudok együtt lenni, és emellett a KRESZ-t is csinálni, úgyhogy azért vannak pozitív dolgok.

Fradi.hu