Volt játékosunk már nem a Hapoel Tel-Aviv játékosa.

A Ferencváros tavaly szeptember 12-én jelentette be, hogy elhagyja a bajnokcsapatot és Izraelben folytatja pályafutását a zöld-fehérek északmacedón válogatott játékosa, Stefan Spirovski, aki három évre írt alá új klubjához, a Hapoel Tel-Avivhoz. A középpályás azért szeretett volna távozni az FTC-től, mert úgy érezte, nem kap elég lehetőséget.

– “Örülök, hogy itt lehetek és remélem, hogy sikerül együtt elérni a célokat. Sokat hallottam a klubról és a városról, Tel Avivról. Készen állok arra, hogy pályára lépjek az új stadionban, és a szurkolókkal találkozzak, remélve, hogy együtt felejthetetlen pillanatokat élhetünk át a szezonban” – mondta akkor izraeli bemutatkozó nyilatkozatában a 29 éves futballista.

Nos, a válogatott játékos végül nem sok felejthetetlen pillanatot szerezhetett új állomáshelyén, kevés időt töltött el végül a közel-keleti klubnál, hiszen hét hónap után úgy döntött, 21 bajnoki mérkőzést és 3 kupatalálkozót követően otthagyja Izraelt, és szerződést bont csapatával.

– “Szeretném bejelenteni a csapattársaimnak és a szurkolóknak, hogy már nem vagyok Hapoel tagja. A koronavírus-járvány okozta körülmények és személyes okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontottunk a klubbal. Szeretném megköszönni a menedzsmentnek, a játékosoknak, az edzőknek és a szurkolóknak az átélt nagyszerű pillanatokat, és minden jót kívánok a csapatnak” – írta a középpályás a közösségi oldalán közzétett búcsúüzenetében.

Spirovskit 2017 nyarán szerződtette a Ferencváros, amelynek színeiben összesen 40 NB I-es meccsen (és két Európa Liga-selejtezős mérkőzésen) lépett pályára, ezeken hat gólt szerzett – a legutóbbit tavaly szeptemberben, Felcsúton, azon a mérkőzésen, amelyen kilenc hónap kényszerszünetet követően léphetett pályára. Spirovski a 2017/18-as szezonban ezüstérmes lett a Fradival, az előző idényben pedig ő is részese volt az együttes 30. bajnoki címének.

View this post on Instagram

@spirovski_stefan

A post shared by Hapoel Tel Aviv Fc Official (@hapoeltafc) on

forrás: csakfoci.hu