Férfi kézilabda csapatunk szélsőjét kérdezték arról, hogyan telnek napjai.

– Hogy telik egy napod?
– Maradtunk Budapesten barátnőmmel, Fannival, mert úgy gondoltuk, hogy ez a legfelelősségteljesebb megoldás, ugyanis nem szerettük volna, ha bárki a családból veszélybe kerül miattunk. Reggel általában én kelek a kutyával, és sétálunk egy nagyot a Népligetben. Mire hazaérünk, Fanni reggelivel vár, ami vagy tejberizs vagy zabkása. Utána összeszedjük magunkat, és edzünk egyet, majd jön az ebéd, és utána a délutáni kutyaséta. Aztán olvasás, sorozatnézés, tanulás, a nap végén pedig vacsora és egy utolsó kutyasétáltatás. Kedvenc sorozatunk a La Casa de Papel, most nagyon rá vagyunk kattanva, de a Harry Potter maratont is elkezdtük, utána jön majd a Hobbit, de a Gyűrűk Ura se maradhat ki a filmrepertoárból.

– Hogyan tudod megoldani az edzéseket?
– Fannival a nappaliban erősítünk, majd a Népligetben futunk.

– Mikor volt utoljára labda a kezedben?
– Minden nap labdázok a kutyával, de a kézilabda már nagyon hiányzik.

– Mi hiányzik a legjobban a Fradiból?
– Az edzések és a mérkőzések mellett a legjobban az öltözői hangulat, és a keddi „boy day” hiányzik, amikor a délelőtti és a délutáni edzés között együtt bandázunk a srácokkal.

– Mennyire tartod a kapcsolatot a csapattársakkal?
– Tartjuk a kapcsolatot a fiúkkal, messengeren naponta beszélünk, hétvégente pedig hosszabban beszélgetünk telefonon, és mivel Imre Bence a szomszédom, a futóedzéseket gyakran együtt nyomjuk.

– Hozott a vírushelyzet bármilyen pozitív változást az életedbe?
– Már korábban elkezdtem spanyolt tanulni, de most még több időm van rá, egy online tanfolyamot végzek, és készülök a nyári közép-, majd a felsőfokú nyelvvizsgára. Emellett a konyhai tapasztalataimat bővítem Fanni „szakács iskolájában”.

Fradi.hu