Újabb szívet melengető, fantasztikus kezdeményezés Clubunktól.

Az FTC és az LSH közös akciójában ételt szállítunk a Szent László kórház hőseinek, az intézmény dolgozóinak.

A Ferencvárosi Torna Club elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ellen küzdő valamennyi egészségügyi dolgozó, orvos, nővér, ápoló megfeszített munkájának. Klubunk életében kiemelten fontos szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás, ezért a járvány terjedésének kezdete óta igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni a bajba jutottakon, illetve azokon, akik ezekben az időkben is emberfeletti módon küzdenek mindannyiunkért.

Márciusban az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Ehhez a kezdeményezéshez később csatlakoztak az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai, akik 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. és munkatársai pedig 10 millió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Legújabb kezdeményezésünkben a Ferencvárosi Torna Club és a Lagardère Sports Hungary Kft. közös akciójaként segítjük azt a nem mindennapi küzdelmet, ami a székhelyünk, a stadionunk közvetlen közelében zajlik.

2020. április 8-tól kezdve naponta 140 adag meleg ebédet, valamint tízórait szállítunk a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház hőseinek, az intézmény dolgozóinak.

Az akcióhoz csatlakozik stadionunk cateringes partnere, az Eventrend Kft., melynek dolgozói az ebédet elkészítik és eljuttatják a kórházba, illetve a Pek-Snack Kft., amely a tízórai étkezéseket segíti termékeivel.

Hiszünk abban, hogy ezekben a nehéz időkben az összefogás mindennél fontosabb, így ezzel az apró segítséggel szeretnénk támogatni az egészségügyi dolgozók folytonos, heroikus küzdelmét.

forrás: fradi.hu