Férfi kéziseink kapusa a jót is megtalálta a nehéz helyzetben: szereti, hogy sokáig tud aludni.

– Hogy telik egy napod?
– Minden nap nagyon sokáig szoktam aludni, 10-kor felkelek, utána megyek futni vagy kondizni, a napi kiírt programtól függ. Edzés után a barátnőmmel főzünk, ebédelünk. Délután kicsi pihenés, utána mindig próbálunk kimenni a Dunához, a Margitszigetre, vagy csak a lakásunk mögötti parkba, ügyelve arra, hogy ne találkozzunk senkivel. Minden nap 18 órakor jógázunk, este pedig megnézünk egy jó filmet vagy sorozatot. Utóbbiból a Peaky Blinderst nézzük angolul, vagy magyarul az Így jártam anyátokkalt, így is próbálok minél jobban megtanulni magyarul.

– Hogyan tudod megoldani az edzéseket?
– A futásokkal semmi probléma, mert 20 méterre lakom a Dunától, a parton tudok futni, vagy kimegyek a Margitszigetre, utóbbit főleg akkor, amikor rövid sprinteket kell csinálni. A kondit itthon csinálom, vannak hozzá eszközeim, de ha kell, hatos zsugor vízzel dolgozom.

– Mikor volt utoljára labda a kezedben?
– Utoljára március 13-án kézilabdáztam. Próbálok pozitív maradni, és bízom benne, hogy hamarosan találkozhatok a csapattársaimmal az arénában.

– Mi hiányzik a legjobban a Fradiból?
– Nagyon hiányzik kézilabda. Sérülésem után végre el tudtam kezdeni visszatérni a pályára, nagyon boldog voltam, de sajnos most olyan helyzetbe kerültünk, hogy senki nem tudja, mikor fogunk ismét játszani.

– Mennyire tartod a kapcsolatot a csapattársakkal?
– Mindig írunk egymásnak a srácokkal Facebookon, Bohács Sanyival együtt is futottunk már, persze csak tisztes távolságban egymástól. Sajnos messze lakom a csapattársaimtól, ezért az edzéseket főleg a barátnőmmel szoktam megcsinálni.

– Hozott-e a vírushelyzet bármilyen pozitív változást az életedbe?
– Alapvetően nagyon optimista ember vagyok, próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni. Most mindenkinek van ideje arra, hogy olyan dolgokat csináljon, amit eddig nem tudott. Én most sokkal gyakrabban jógázom, és bár eddig is sokat tanultam magyarul, de most még többet forgatom a nyelvkönyvet. És amit a legjobban szeretek, hogy sokáig tudok aludni.

Fradi.hu