Az adóbevalláshoz csatolhatod a nyilatkozatot, a határidő: május 20.

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthetsz vele. Az adó 1% felajánlására minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

Az FTC klubalapítványa, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány legutóbb is mozgalmas évet zárt, az Albert ösztöndíj-rendszernek köszönhetően pedig több tucat fiatal és sikeres sportolónk részesült támogatásban. Békéscsabán megnyílt az Albert Kiállítás, különleges ereklyékkel, többek között az Aranylabdával is. Emellett számtalan sikeres rendezvény megszervezésében működött közre az alapítvány, elég csak az FTC Családi és Sportnapra, a Mikulás Napra vagy az Albert Utánpótlás-tornákra gondolni, amely az U9-es labdarúgótorna mellett immár több sportágat is felölel.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. Tavaly 153 utánpótlás-sportolót támogatott az alapítvány, közülük egyedülálló módon hét különböző sportág 24 sportolója vehetett át elismerést. Mellettük többen részesültek szociális támogatásban, az ebben résztvevők tagdíjának 50%-át az Alapítvány állta.

A legfontosabb információk
Neve: Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány
Székhelye: 1091, Budapest, Üllői út 129.
Adószáma: 18296147-1-43

Minden további információt ide kattintva találtok meg.

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy szükség van Magyarországon a történelmi vallások társadalmi szerepvállalására, úgy másik 1%-odat ne felejtsd el felajánlani nekik.

A történelmi vallások technikai számai:

MAGYAR KATOLIKUS EGYHÁZ 0011
MAGYARORSZÁGI EVANGÉLIKUS EGYHÁZ 0035
MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZ 0066
MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ HITKÖZSÉGEK SZÖVETSÉGE 0358

A további vallási közösségek technikai számát itt találod.