Fradista tetováló készítette el az alkotást.

Két kisfia születési dátumát varratta magára a Fradi-focista Isael. A gót stílusú számokat három óra alatt Bálint Zoltán „Jeff” készítette, aki a csapat több játékosát is tetoválta már.

Újabb tetoválás díszíti a Fradi brazil játékosának, Isaelnek a testét: karjai és felsőteste után ezúttal lábaira kerültek hatalmas számok. Jobb lábát a 2016-os, míg bal sípcsontját a 2011-es évszám díszíti.

Gyermekei születési éveit, gót stílusú számokkal, árnyékolva varrtuk fel a két sípcsontjára. Az egész nagyjából két-három óra alatt elkészült – mesélte a Borsnak a focista tetoválója, Bálint Zoltán, művésznevén Jeff. A brazil focista először járt nála, azonban korábban már több Fradi-játékos is volt a vendége. – Legelőször Otigba Kenneth járt nálam, akivel jó barátság alakult ki köztünk. Az öltözőben látták a tetkóit, és annyira megtetszett a többieknek, hogy azóta Leandrónak, Heisternek, Blazicnak és Botkának is készítettem már tetkót, Somália pedig a jövő héten jön hozzám.

A tetoválóművész hozzátette, különleges érzés neki a zöld-fehérek focistáit varrni, mert gyermekkora óta Fradi-szurkoló.

Már nagypapám is fradista volt, én pedig huszonöt éve szurkolok a csapatnak. Amikor időm engedi, kilátogatok a meccsekre is – mondta Jeff, aki 12 éve tetovál, nemcsak Budapesten, hanem Ausztráliában is. A focisták mellett pedig olyan magyar hírességekkel is dolgozott már, mint Majka vagy Aurelio.