Kikaptunk a Rosztov Don otthonában a középdöntő utolsó fordulójában.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, középdöntő, 1-es csoport, 6. forduló
Rosztov Don 29–26 (17-9) Ferencváros
Gólok: Klujber 8, Háfra 6, Lukács 5, Kovacsics 2, Schatzl 2, Márton 1, Snelder 1, Szucsánszki 1

Az első félidőben több hosszú gólcsendes időszakot is produkáltunk támadásban, védekezésben pedig az oroszok beállóját, Makejevát egyáltalán nem tudtuk tartani. A Vjahireva vezette Rosztov ezt ki is használta, a félidőre komoly, nyolcgólos előnyt szereztek. A szünetben kicsit az öltözőben ragadtak, ekkor sikerült közelebb kerülnünk, de aztán vendéglátóink megrázták magukat és visszaállították a közte nyolcat. A záró negyedórában még sikerült kozmetikáznunk az eredményen, de ez a tényen nem változtatott: simán kikaptunk Oroszországban.

Háfra Noémi

Sajnos nem úgy sikerült az első félidőnk, ahogy szerettük volna, nem tudtuk megoldani a beálló elleni védekezést. És támadásban sem tudtunk olyan jók lenni, mint szerettünk volna. A második félidőre próbáltuk egy kicsit összeszedni magunkat, ez valamennyire sikerült is.

Elek Gábor

Gratulálok a Rosztovnak és Ambros Martínnak. Speciális mérkőzés volt, az egyik csapatnak nagyon sok múlott rajta, a másiknak tét nélküli volt. Abban bíztam, hogy emiatt felszabadult játékot tudunk majd mutatni. Ebből sajnos az első félidőben, főleg annak a végjátékában nagyon keveset tudtunk megvalósítani. Ebben az időszakban a Rosztov Don el is döntötte a mérkőzést. A második félidőben összeszedtük magunkat, ehhez kellettek a Rosztov hibái is természetesen. A második félidőért megdicsértem a csapatomat, ehhez tudni kell azt is, hogy nagyon sok betegséggel küszködtünk a héten, keveset tudtunk edzeni, ez meglátszott a mérkőzésen. Sok sikert kívánok a Rosztov Donnak a folytatásra.